Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα το πρωί της Δευτέρας (12/2), με την Αστυνομία να εξετάζει διάφορα σενάρια αναζητώντας το κίνητρο του δράστη, οι συγγενείς των τριών δολοφονηθέντων μαζεύουν τα κομμάτια τους, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ό,τι έχει συμβεί.
Σήμερα, Πέμπτη, συγγενείς και φίλοι του Ηλία Κουκουλάρη λένε το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο καπετάνιο που προσπάθησε να αποτρέψει το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. 

Διαβάστε ακόμα: Μακελειό στη Γλυφάδα: "Κάποιος του είπε ότι αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι” - Ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τα αίτια και το προφίλ του δράστη

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5hzr0coseh)

Γλυφάδα: Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του καπετάνιου

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη και δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Η μητέρα μου βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση», είπε η κόρη του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη στον ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση για το πώς ενημερώθηκε για τον θάνατό του η μητέρα της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έμαθε για τον θάνατό του μέσα από τα ΜΜΕ. Τον έψαχνε. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που μπορεί να ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του, αλλά ανά πάσα ώρα και στιγμή απαντούσε στα μηνύματα ή στο τηλέφωνο, ακόμη κι αν βρισκόταν σε κάποιο meeting. Πάντα απαντούσε στο τηλέφωνό του. Η μητέρα μου τον έψαχνε για πάρα πολλή ώρα».

Για το αν θα κινηθούν νομικά σχετικά με την υπόθεση, η κόρη του καπετάνιου επισήμανε: «Θα δούμε, αυτό δεν το ξέρουμε. Κατά πάσα πιθανότητα, επειδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, δεν μπορώ να σας εκφράσω τις προθέσεις της οικογένειας. Με την εταιρεία του πατέρα μου ουδέποτε είχαμε πρόβλημα. Εκείνος ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα, να το πω ξεκάθαρα».

Σχετικά με το τι δεν πρόλαβε να πει στον πατέρα της, τόνισε με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς συγκινημένη: «Πάρα πολλά πράγματα... Μπορούμε και μιλάμε καθημερινά. Απλώς τώρα, ακόμη και έτσι ο πατέρας μου ζει, απλώς είναι σε μια άλλη διάσταση. Του μιλάμε, απλώς τώρα έχουμε χάσει αυτό που είχαμε».