Αγγίζοντας ένα καρφί από το έργο τέχνης που τοποθετήθηκε στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών, η μητέρα της Κλαούντια που χάθηκε κατά το πολύνεκρο δυστύχημα, είναι σαν να αγγίζει το παιδί της. Για την μητέρα της Κλαούντια ο πόνος παραμένει ένα καρφί στην καρδιά της για τον άδικο χαμό του παιδιού της. Η κίνησή της που καταγράφηκε από την εκπομπή Αρένα του Αντ1 συγκλονίζει.

Ειδικότερα, στην πόλη της Λάρισας και στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε ένα περίπου χρόνο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη η εκπομπή «Αρένα» του ANT1.

Στην εκπομπή, μίλησαν επιζήσαντες, συγγενείς θυμάτων αλλά και αρμόδιοι. Οι αφηγήσεις και οι μαρτυρίες από τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα είναι καθηλωτικές με τα ερωτήματα των συγγενών των θυμάτων να προκαλούν συγκίνηση. Η εκπομπή «Αρένα» βρέθηκε και στο επίμαχο σταθμαρχείο στη Λάρισα όπου κατέγραψε τι έχει αλλάξει από τότε μέχρι τώρα.

 «Αισθάνομαι πολλές τύψεις, γιατί έζησα, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι περισσότερο είχα εγώ και τι λιγότερο όσοι σκοτώθηκαν, είναι η τύχη του επιζώντα», θα πει και θα συγκλονίσει επιζήσασα της τραγωδίας.

Καρδιές «μάτωσε» η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής από τη Λάρισα Κλαούντια Λάτα, Άλμα Λάτα η οποία αγγίζει ένα από τα καρφιά από το έργο τέχνης που τοποθετήθηκε στο σημείο της τραγωδίας που συμβολίζει αυτό που πονάει, και συγκλονίζει λέγοντας: «αυτό είναι το παιδί μου, καρφιά στην καρδιά μου…».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz33bsz78z1d)