Διαρρήκτες εισέβαλαν σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα λευκών ειδών στη Σταυρούπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η διάρρηξη έλαβε χώρα περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα και διήρκεσε περίπου τρία λεπτά, με τους δράστες να φεύγουν πριν προλάβει να αντιληφθεί κάποιος κάτι.

Πώς έγινε η διάρρηξη

Όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε από κάμερες ασφαλείας το voria.gr, ένα όχημα σταμάτησε μπροστά από το κατάστημα, με δύο διαρρήκτες να βγαίνουν από αυτό μετά από λίγη ώρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά και κρατώντας λοστό. Αφού πρώτα ξήλωσαν το ρολό του καταστήματος και έσπασαν την τζαμαρία του, στη συνέχεια μπήκαν στο κατάστημα όπου προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές και αφαίρεσαν εμπορεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της διάρρηξης τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο βρισκόταν μέσα στο όχημα και κρατούσε τσίλιες. Μετά από περίπου τρία λεπτά, οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές για το συμβάν και αναμένεται να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχες διαρρήξεις φέρεται να σημειώθηκαν τα ξημερώματα και σε δύο κομμωτήρια στον Εύοσμο, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη ξεκάθαρο αν πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

thess011
thess022
Διάρρηξη σε κατάστημα στη Σταυρούπολη στη δυτική Θεσσαλονίκη

Διάρρηξη σε κατάστημα στη Σταυρούπολη