Τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του Αιγύπτιου δράστη του μακελειού στη Γλυφάδα, στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση, ερευνά η Αστυνομία. Ο 70χρονος σκότωσε τρία άτομα πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.

Πως έδρασε ο 70χρονος δράστης του μακελειού στη Γλυφάδα

Ο δράστης εισέβαλε στα γραφεία και έβαψε τα χέρια του με αίμα -σκοτώνοντας την ιδιοκτήτρια Μαρία Καρνέση, τον διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Βλασάκη, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, κι έναν πρώην καπετάνιο, τον Ηλία Κουκουλάρη, που εργαζόταν στο λογιστήριο της εταιρείας- με μία κοντόκανη καραμπίνα, ενώ είχε μαζί του και ένα περίστροφο.

Διαβάστε επίσης: Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Μυστήριο με την περιουσία του Αιγύπτιου - Είχε 500.000 στον ελληνικό του λογαριασμό και 1,5 εκατ. σε ελβετικό

Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτού του και τράβηξε τη σκανδάλη, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων που βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρία υποστηρίζουν και αναφέρουν πως είδαν τον 70χρονο να ανεβαίνει στον τέταρτο όροφο και να πηγαίνει στο γραφείο της Δέσποινας Καρνέση.

Εκεί βρισκόταν η Δέσποινα Καρνέση με την γραμματέα της. Ο 70χρονος τότε κλείδωσε μέσα στο γραφείο τις δύο γυναίκες και φεύγοντας πήρε το κλειδί.

Όσοι ήταν εκεί θεωρούν πως με αυτήν τη κίνηση ο 70χρονος ήθελε να απομονώσει τις δύο γυναίκες από όσα θα γίνονταν στη συνέχεια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz45h890irfl)

Ξεκάθαρος στόχος του ήταν η Μαρία Καρνέση.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο αλλά και η Δέσποινα Καρνέση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι κάμερες που υπήρχαν εξωτερικά δεν είχαν καταγραφικό ενώ στο εσωτερικό της εταιρίας δεν υπήρχαν κάμερες.