Αποκαλύψεις που σχετίζονται με την οικονομική επιφάνεια του 70χρονου δράστη προσδίδουν νέες διαστάσεις στην υπόθεση του μακελειού της Γλυφάδας. Μία ημέρα μετά το τριπλό φονικό στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του αιγυπτιακής καταγωγής επιστάτη της οικογένειας Καρνέση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος δράστης ήταν κοντά στην οικογένεια για 36 χρόνια και αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των θυμάτων, ο 70χρονος επιστάτης της οικογένειας Καρνέση είχε λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα στην Ελβετία μαζί με τη αδελφή του. Σε αυτόν τον λογαριασμό έχουν μπει 1.5 εκατ. ευρώ ενώ αυτή τη στιγμή έχει μόνο 1.500 ευρώ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συγκεκριμένη τράπεζα υπήρξαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένεια Καρνέση. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα και εκεί είχαν μπει τα 50.000 ευρώ αποζημίωσης από την απόλυσή του.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και τα στοιχεία γύρω από το σπίτι που διέμενε ο 70χρονος δράστης, το οποίο του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση. Σύμφωνα με το MEGA, αυτό το σπίτι όπως προκύπτει από τα παραστατικά στοιχεία από το κτηματολόγιο ανήκει στο Σπύρο Καρνέση.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz417smk1tg1)


Το χρονικό του μακελειού στη Γλυφάδα - «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους»

Στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε συναγερμός στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (13/02), όταν υπήρξε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου 2 και Φλέμινγκ στην Γλυφάδα.

Ο δράστης εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο ανθρώπους και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο. Εισέβαλλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας φωνάζοντας «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους και θα αυτοκτονήσω».

Ο 70χρονος, αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του. Στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» έχουν μεταφερθεί προληπτικά δύο γυναίκες, που ο Αιγύπτιος είχε κλειδώσει στην τουαλέτα.