Με μια οργισμένη ανακοίνωση ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Αράχωβα, Παναγιώτης Καπλάνης αναφέρει ότι την επόμενη εβδομάδα έρχεται “καταιγισμός μηνύσεων” σε βάρους όσων τον κατηγόρησαν ως “βασανιστή του Όλιβερ”, του σκύλου ράτσας Χάσκι που βρήκε μαρτυρικό θάνατο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης ταβέρνας έχει ήδη υποβάλλει μηνύσεις σε βάρος 21 ατόμων που τον εμπλέκουν στην κακοποίηση και το μαρτυρικό θάνατο του σκύλου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αράχωβα για όσους τον κατηγορούν για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του Όλιβερ:

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ

Έφτασε πλέον η ώρα που όλοι οι συκοφάντες – νοσηροί κατήγοροι του διαδικτύου- θα απολογούνται ενώπιον των Εισαγγελέων για τον παράλογο διασυρμό μου που ξεκίνησαν εδώ και 2 μήνες, εμμονικά κατονομάζοντας και δείχνοντας εμένα ως τον βασανιστή του άτυχου Όλιβερ.

Ένας-ένας παίρνει πλέον τον δρόμο για τα κρατητήρια και στη συνέχεια για να απολογηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, για τις πρωτοφανείς απειλές, εξυβρίσεις και συκοφαντίες που εξαπέλυσαν εναντίον μου,

Ενώ γνώριζαν ότι ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ,

Ενώ γνώριζαν ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ για τη διάπραξη ενός εγκλήματος που με εμπάθεια και μίσος καταλόγισαν σε βάρος μου, χωρίς καμία απολύτως ένδειξη,

Ενώ γνώριζαν ότι ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ,

Ενώ γνώριζαν ότι ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΥΠΟΠΤΟ -ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΒΗ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ,

Ενώ γνώριζαν ότι ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΙΒΕΡ,

ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ, ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΝΑΥΣΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΜΟΥ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ -ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ- ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ και ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ (4) ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 21 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΣ ΠΛΗΘΟΣ ΑΤΟΜΩΝ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Καπλάνης  Παναγιώτης