Ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το οποίο φέρνει τον 76χρονο Αιγύπτιο δράστη του τριπλού φονικού στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, στο επίκεντρο.

Στο βίντεο, που παρουσιάστηκε από την τηλεόραση του Mega, ο δράστης εμφανίζεται να παίρνει μια βάρκα και να πηγαίνει εφόδια από τη βίλα του στους Πεταλιούς στο σκάφος του τότε πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές το καλοκαίρι του 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα του 76χρονου, ο οποίος αυτοκτόνησε μετά το φονικό, έχει καταγραφεί και σε άλλες επιχειρηματικές στιγμές της οικογένειας Καρνέση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5ccmre08a9)

Ο Αιγύπτιος «παρών» σε εγκαίνια πλοίων της οικογένειας Καρνέση

Επίσης, βίντεο και φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας χθες η τηλεόραση του Alpha, καταγράφουν τον Αιγύπτιο για περίπου μια δεκαετία σε τελετές καθέλκυσης πλοίων.

Στο πρώτο βίντεο, που τοποθετείται μεταξύ 2003 και 2004, όταν ακόμα κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ο Γιώργος Πασχαλίδης, σε εγκαίνια πλοίου της οικογένειας Καρνέση εμφανίζεται ο Αιγύπτιος δίπλα σε υπουργούς και καλλιτέχνες.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, ο μακελάρης βρίσκεται δίπλα από τον εκλιπόντα Θόδωρο Πάγκαλο, αλλά και το μετέπειτα θύμα του, Αντώνη Βλασσάκη, γαμπρό της Μαρίας Καρνέση. Εκεί, φυσικά, βρισκόταν και ο Σπύρος Καρνέσης, έμπιστος του οποίου φαίνεται πως υπήρξε ο 76χρονος Αιγύπτιος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz4udtavq321)

*Διαβάστε ακόμα: Μακελειό στη Γλυφάδα - Οικογένεια Καρνέση: Η αμύθητη περιουσία, η κυριαρχία στη θάλασσα και τα ιδιόκτητα νησιά

Ένα ακόμα ντοκουμέντο και πάλι από εγκαίνια, αυτή τη φορά του πλοίου «Πανόραμα», που ξεκίνησε το 2011 να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Μαρμάρι-Ραφήνα. Ο Αιγύπτιος έμπιστος της οικογένειας στέκεται δίπλα στους καπετάνιους.

Τρίτη φωτογραφία από τον Ιανουάριο του 2013. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, πιθανότατα είναι στο εξωτερικό. Πρόκειται για τη ναυπήγηση δύο πλοίων της οικογένειας Καρνέση.

Στα αριστερά της φωτογραφίας, στην οποία βρίσκονται και μέλη της οικογένειας Καρνέση, εμφανίζεται και πάλι ο Αιγύπτιος Αριστείδης Ελ Μπαράι.