Συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν 165,6 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 67,2 γραμμάρια κοκαΐνης, σε μορφή σκόνης και βράχου, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο τρίφτες κάνναβης και 30 νάιλον συσκευασίες.

Σε βάρος των συλληφθέντων -ένα ζευγάρι και ένας άνδρας- σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία.

*Διαβάστε εδώ: Μεσολόγγι: Σοκάρουν τα νέα μηνύματα του κρεοπώλη με τον Μπάμπη - "Πού θα πάμε να σκάψουμε;"


Το ανδρόγυνο φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανδρόγυνο φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου και από την πρώτη στιγμή κλήθηκαν και οι δύο από τις Αρχές για να καταθέσουν.

Πρόκειται για πρόσωπα του στενού φιλικού περιβάλλοντος του 50χρονου φερόμενου δράστη -του κρεοπώλη- που προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 40χρονο γνωστό με το προσωνύμιο «Ράμπο» και την 30χρονη σύντροφό του, με το ζευγάρι μάλιστα να δίνει κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. και για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου, στο πλαίσιο της εξέτασης πιθανών μαρτύρων.

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου στους τρεις συλληφθέντες, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.