Παρότι βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, τώρα προειδοποιεί με μηνύσεις ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Αρχίζει απ' όσους έχουν καταγγείλει πως πούλαγε τα προϊόντα που πρόσφερε ο κόσμος στον «Άλλο Άνθρωπο» για να βγάζει επιπλέον χρήματα.

Στο μεταξύ, οι μηδενικές φορολογικές δηλώσεις, ο λογαριασμός Ρaypal, οι προσωπικοί λογαριασμοί της μητέρας του και του γαμπρού του που έμπαιναν δωρεές, αλλά και η διαχείριση των χρημάτων που λάμβανε από ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν είναι στοιχεία που προβλημάτισαν τις Αρχές και έχουν τεθεί υπό διερεύνηση. Μέσα σε αυτά είναι και οι καταγγελίες που αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε εμμονή με τον τζόγο.

Ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» χωρίς να δίνει καμία απάντηση για όλα τα στοιχεία που τον βαραίνουν, εμφανίζεται ενοχλημένος με τη φωτογραφία που τον δείχνει να παίζει φρουτάκια.

«Με κατηγορήσανε για εγκληματική οργάνωση, με κατηγορήσανε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και απάτη. Οι φωτογραφίες; Ποιες φωτογραφίες; Του 2013; Κοίτα πώς είμαι. Είδες στις φωτογραφίες πώς φαίνομαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

"Είμαι εκατομμυριούχος"

Παρ’ όλα αυτά, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απαντάει πως δεν θα άλλαζε τίποτε απ' όλα αυτά.

«Πάλι τα ίδια θα έκανα. Όταν έχεις ανάγκη από €2.500 μετρητά και μπορείς να παίρνεις μόνο 900 θα ψάξεις να βρεις τρόπο για να καλύψεις τις ανάγκες του Ανθρώπου», είπε. Οι εκκλήσεις για χρήματα στα social media ήταν συνεχείς. Μάζευε λεφτά από κουτιά για δωρεές, είχε χορηγίες από μεγάλες εταιρείες, δημοπρασίες στήριξης και χρήματα που δώριζαν άνθρωποι χέρι με χέρι και την ίδια στιγμή χρωστούσε παντού.

«Είμαι εκατομμυριούχος. Δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα. Το λέω πολλές φορές. Δεν είμαι Άγιος», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.
Απάντησή του σε όλα είναι η απόφαση που περιμένει από τον εισαγγελέα όταν βρεθεί ενώπιόν του. «Έρχονται άνθρωποι και θα ήταν πιο πολλοί αν δεν γινόταν αυτή η προβολή από τα κανάλια μέσα χωρίς να περιμένουμε τον εισαγγελέα. Έπρεπε να περιμένουμε τον εισαγγελέα, βιαστήκαμε πολύ. Πολλοί, διάφοροι, βιαστήκανε πάρα πολύ», είπε.

Όπως φαίνεται, τα λεφτά που έχουν περάσει από τα χέρια του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου είναι πολλά και μένει να αποφανθούν οι αρμόδιες Αρχές πόσα πραγματικά ήταν και πού κατέληξαν.

Την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα να κληθεί να δώσει εξηγήσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, έως την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να κληθεί για κατάθεση.