Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, καθώς, η έρευνα περνά, πλέον, στη δικαιοδοσία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Τα ίχνη της 53χρονης έχουν χαθεί από τον περασμένο Αύγουστο και έκτοτε ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση, με την οικογένεια της να πιστεύει ότι έχει πάθει κακό. Σύμφωνα με το Star, επτά μήνες μετά οι αρχές «βλέπουν» έγκλημα και κάνουν φύλλο και φτερό τη ζωή της αφού είναι σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Τα προσωπικά της αντικείμενα, ακόμη κι ο φορτιστής από το κινητό της τηλέφωνο, βρίσκονται μέσα στο διαμέρισμα της, όπου έμενε με μία άλλη γυναίκα, φίλη και συγκάτοικό της για χρόνια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δήλωση εξαφάνισής της 53χρονης Σταυρούλας ήρθε πολύ αργά στα χέρια των Αρχών. Ενώ εξαφανίστηκε τον Αύγουστο, επίσημα την αναζητούν από τον Νοέμβριο.

Όπως εξήγησε η ξαδέλφη της αγνοούμενης, η συγκάτοικός της δε δήλωσε την εξαφάνισή της. Τυχαία ξεκίνησε να την αναζητεί ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν, ο οποίος ενημέρωσε τους συγγενείς της 53χρονης που βρίσκονται στη Λάρισα.

Οι συγγενείς της Σταυρούλας, σύμφωνα με το Star, σήμερα νιώθουν ανακουφισμένοι που ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών την υπόθεση, καθώς θεωρούν ότι κάτι κακό της έχει συμβεί.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz5wfpcrg1w9)