Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στο Ηράκλειο με θύμα μια 29χρονη γυναίκα από τον 39χρονο Αλβανό φίλο της.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, στο φως έρχονται νέα στοιχεία για τα όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το γήπεδο του ΟΦΗ.

"Ελάτε, υπάρχει μια γυναίκα χτυπημένη"

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όταν ο 39χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι την 29χρονη σύντροφό του, επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ. Στο πρώτο τηλεφώνημα που πραγματοποίησε, ο δράστης ανέφερε: «Ελάτε, υπάρχει μια γυναίκα χτυπημένη», με τον τηλεφωνητή του ΕΚΑΒ να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί ακριβώς, ώστε να χειριστεί αναλόγως το συμβάν. Ύστερα από λίγο όμως η επικοινωνία διεκόπη και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τηλεφωνητής του ΕΚΑΒ, ύστερα από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συνέβη, κάλεσε πίσω τον 39χρονο.

Στο δεύτερο τηλεφώνημα ο 39χρονος ύστερα από ερωτήσεις του τηλεφωνητή του ΕΚΑΒ, φέρεται να είπε: «Ελάτε από εδώ να τα πούμε», με τον υπάλληλο να επιμένει και τότε ο δράστης του είπε ότι «η γυναίκα είναι νεκρή».

Στην συνέχεια η Αστυνομία ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε η Ασφάλεια, βάζοντάς τον σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και μεταφέροντάς τον στο αστυνομικό μέγαρο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz6fqhpmrr09)

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε η γυναίκα

Όπως αναφέρουν πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, όταν η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στο σπίτι του 39χρονου, βρήκαν τον άνδρα πάνω από το άψυχο σώμα της 29χρονης. Το θύμα, φορώντας τα ρούχα του, βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, δίπλα από έναν καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον χώρο βρέθηκε και μια βολίδα.

"Ήταν έγκυος η 29χρονη"

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το ζευγάρι κατά καιρούς κατανάλωνε συχνά αλκοόλ, έκανε θόρυβο, ενώ και οι δύο εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής. Παράλληλα, γείτονες δήλωσαν στο Cretalive.gr ότι η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος. «Η κοπέλα που έμενε εδώ πέρα ήταν έγκυος», ανέφερε μια γειτόνισσα και μια άλλη τόνισε ότι «είναι πολύ δυσάρεστα όλα αυτά, υπάρχει πολλή βία, κάτι πρέπει να γίνει».