Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Ο βασικός ύποπτος, ο 50χρονος κρεοπώλης Μάκης Ρήγας, θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση εντός των επόμενων ημερών, ενώ την ίδια στιγμή η ανακρίτρια της υπόθεσης έχει ζητήσει το άνοιγμα των λογαριασμών του 31χρονου σε τράπεζες του εξωτερικού, καθώς ο ίδιος είχε εργαστεί στην Ιταλία, στη Γερμανία και σε χώρες εκτός Ε.Ε., όπως η Βραζιλία και το Ουζμπεκιστάν. Από τις κινήσεις των λογαριασμών πιστεύεται ότι μπορούν να εντοπιστούν και άλλα πρόσωπα, εκτός από τον κρεοπώλη, που είχαν δοσοληψίες μαζί του, για να κληθούν να καταθέσουν.

Στους λογαριασμούς που ο Μ. Κούτσικος είχε σε ευρωπαϊκές χώρες έμπαινε ο μισθός του από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν και από εκεί στέλνονταν χρήματα στην Ελλάδα. Μια συναλλαγή αφορούσε το ποσό της τάξεως των 4.000 ευρώ, που είχε δανείσει στον ξάδελφο του 50χρονου κρεοπώλη.

Την ίδια ώρα, ανακτήθηκαν από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνομιλίες που είχε ο Μπάμπης, ο κατηγορούμενος και άλλοι τέσσερις με θέμα την αναζήτηση αρχαίων τάφων, θησαυρών με λίρες και χρυσών αντικειμένων. Η έρευνα συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς οι αστυνομικές και ανακριτικές αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμη αν είχε συνεργούς ή όχι ο κρεοπώλης. Σύμφωνα με τη «Real News», οι αστυνομικοί έχουν υπό στενή επιτήρηση τα πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής με οποιονδήποτε τρόπο στη δολοφονία του Μπάμπη.

Η ανακρίτρια έχει δώσει εντολή να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας με την οποία δολοφονήθηκε ο 31χρονος. Ειδική ομάδα, συνεπικουρούμενη από κάτοικο με βάρκα και μηχάνημα που σκανάρει το βυθό, συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή «Λυόμενα» και σε κανάλι όπου υπάρχουν ενδείξεις ότι ο κρεοπώλης πέταξε το όπλο.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime