Tο ενδεχόμενο συσχετισμού του περιστατικού με το οργανωμένο έγκλημα και τον κόσμο της Greek Mafia, εξετάζουν οι Αρχές σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, την φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης (20/02), σε βενζινάδικο στη Μάνδρα.

Δύο βυτιοφόρα υγρών καυσίμων που ήταν σταθμευμένα κοντά στο εν λόγω πρατήριο υγρών καυσίμων τυλίχθηκαν στις φλόγες και αν και δεν βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού, εκτιμάται πως η φωτιά είναι αποτέλεσμα εμπρησμού από άγνωστους δράστες, οι οποίοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα οχήματα και τους έβαλαν φωτιά.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cza3m1bchgs9)

Μάνδρα: Εξετάζονται τυχόν σχέσεις του με τους γιους του δολοφονημένου Γιάννη Σκαφτούρου 


Προς το παρόν, τη διερεύνηση του περιστατικού την έχει αναλάβει η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, αλλά ενδέχεται να συμμετάσχει στις έρευνες και η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο ιδιοκτήτης δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές, ωστόσο, εξετάζονται τυχόν σχέσεις του με τους γιους του δολοφονημένου Γιάννη Σκαφτούρου, που είχαν πραγματοποιήσει το περασμένο καλοκαίρι και παρόμοιο «χτύπημα» σε πρατήριο και φορτηγά ιδιοκτησίας εκείνων στην περιοχή του Ασπροπύργου. Το ενδιαφέρον των Αρχών στρέφεται στην πιθανότητα η επίθεση να σχετίζεται με τον πόλεμο μεταξύ αντιπάλων συμμοριών στον κόσμο της Greek Mafia.