«Ενεργός» στον «Άλλο Άνθρωπο» παραμένει ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε χθες (20/2) αργά το απόγευμα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 «ξέσπασε» τόσο αναφορικά με τα όσα του προσάπτουν για παραχώρηση όσων δωρίζονται στον «Άλλο Άνθρωπο» σε ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη, με στόχο τον προσπορισμό ίδιου όφελους, όσο και για αναπαράγονται στα ΜΜΕ σε σχέση με την κατοχή από μέρους του ράβδων χρυσού, διαμαντιών και διαμερισμάτων σε κοσμοπολίτικους προορισμούς, «Θέλω οι άνθρωποι να φέρουν τρόφιμα, να καθίσουν και να μαγειρέψουμε μαζί», η έκκλησή του, προκειμένου να δουν «πού πάνε», ενώ ανέφερε πως στοχοποιήθηκε χωρίς ακόμα να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του.

Αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είπε:

«Είμαι πάντα ενεργός, χρειαζόμαστε τρόφιμα, αλλά δεν θέλω να μου φέρουν τρόφιμα και να φύγουν, θέλω να καθίσουν και να μαγειρέψουμε μαζί, για να δουν πού πάνε. Γιατί οι μηνύσεις που έχω κάνει αφορούν ακριβώς αυτόν τον λόγο, γιατί δεν έχω δώσει ποτέ πράγμα του «Άλλου Ανθρώπου» σε κανέναν άλλον εκτός από τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Για αυτό έκανα μηνύσεις. Άμα έρθει ένα μαγαζί εδώ και πει ότι έδωσα τρόφιμα και πήρα χρήματα, δεν ξέρω τι να πω… Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό.

Εννοείται ότι έκανε και η μητέρα μου μηνύσεις. Την είπαν αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, σιδηρά κυρία, κοκέτα, ότι τα παίρνει όλα και τα πουλάει. Έχω στενοχωρηθεί για τη μάνα μου περισσότερο και την οικογένειά μου και για το δεύτερο που έχω στενοχωρηθεί είναι ότι άλλοι έχουν σκοτώσει ανθρώπους, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδα μια φωτογραφία τους. Τη δική μου φωτογραφία την είδα, άρα είμαι χειρότερος από αυτούς.

Για ποιο λόγο; Ακόμα δεν είμαι κατηγορούμενος, ακόμα γίνεται έρευνα για το πού έχουν πάει τα χρήματα και καλά κάνουν. Εγώ γιατί να την πληρώνω; Οι δικοί μου άνθρωποι γιατί να την πληρώνουν; Αυτό δεν έχω καταλάβει.

Η κοινωνική κουζίνα γιατί να την πληρώνει; Ξέρετε πόσοι άνθρωποι έρχονταν πριν γίνει αυτό; 300 άνθρωποι την ημέρα και καμιά 20ρια εθελοντές. Ξέρετε πόσοι άνθρωποι φύγανε και έρχονται κρυφά επειδή φοβούνται τις κάμερες;

Είναι πολύ άσχημο που καθημερινά, επί 20 ημέρες, οι κάμερες προβάλλουν την αρνητική πλευρά μου, χωρίς να είμαι κατηγορούμενος. Γιατί χρησιμοποίησαν πράγματα από την προηγούμενη μου ζωή;

Η έρευνα γίνεται από το 2020 ως το 2024 και όταν αποδειχθεί ότι υπάρχουν αποδείξεις για όλα, να δούμε τι θα κάνουν και αν θα κάνουν εκπομπές για μένα. Έγραψαν, χωρίς να ντρέπονται, ότι έχω 10.000.000 ελβετικά φράγκα , 37 διαμάντια, ράβδους χρυσού και 5 διαμερίσματα στο Λονδίνο, στην Αράχωβα και τη Μύκονο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czambl9g8yw1)