Η κηδεία της 5χρονης που έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης (22/02/2024) στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Νεκροταφείο Ρόδου.

Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί, όσοι επιθυμούν, να ενισχύσουν το έργο του σωματείου «ΠΝΟΗ», όπως αναφέρει ο κ. Νίκος Κερανίδης, συγγενής της οικογένειας:

Διαβάστε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: Μόνο με συνταγή γιατρού το εμβόλιο για τον κορονοϊό από τα φαρμακεία

«Αγαπημένοι μας φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κηδεία της μικρής μας Εβίνας θα γίνει αύριο, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Νεκροταφείο Ρόδου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν, να ενισχύσουν το έργο του σωματείου “ΠΝΟΗ” Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση σας.

ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας του Παιδιού, Τηλ.: 2107486801-2

www.pnoe.gr

ALPHA BANK

Δικαιούχος: Φίλοι Εντατικής Θεραπείας του Παιδιού-ΠΝΟΗ

Αρ. Λογ: 112002002014561

IBAN: GR5501401120112002002014561»

Η 5χρονη από τη Ρόδο εξέπνευσε από εγκεφαλίτιδα ύστερα από 20ήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», το πεντάχρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, η 5χρονη έφυγε από τη ζωή από εγκεφαλίτιδα, ενώ πριν από 20 μέρες είχε πάθει μια σοβαρή κρίση επιληψίας και είχε μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Παίδων. Στα τέλη του μήνα μάλιστα έγινε και χειρουργείο, σε μια προσπάθεια να σωθεί, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν τα κατάφεραν.

Ο κ. Γιαννάκος τόνισε στην εκπομπή του MEGA “Live News” ότι «η διάγνωση του θανάτου του είναι από εγκεφαλίτιδα» και ότι «μπορεί το βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό να έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη αυτή».

Η οικογένεια από τη Ρόδο είχε χάσει κι άλλο παιδί από την ίδια ασθένεια

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η οικογένεια έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της και μέσα σε λίγα χρόνια, χωρίς καν να έχει προλάβει να συνέλθει από την πρώτη τραγωδία, έχασε και το δεύτερο. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι.