Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στον Πόρο, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη και εξετάζεται αν ανήκει σε εκείνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η σορός εντοπίστηκε στη θάλασσα από ψαρά, τρεις ημέρες μετά την ημερομηνία που φέρεται να εξαφανίστηκε η 52χρονη. Ωστόσο, δεν την αναζήτησε κανείς και πήγε στα αζήτητα.

Όπως μετέδωσε ο Star, οι φόβοι ότι ανήκει στην 52χρονη αγνοούμενη αυξάνονται, καθώς έχει ένα σημάδι, το οποίο ταιριάζει με σημάδι που είχε στο σώμα της η Σταυρούλα μετά από χειρουργική επέμβαση.

Πόρος: Αυτοχειρία δείχνει η πρώτη εικόνα

Τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στη σορό της φέρεται να είναι τα ίδια με αυτά που φορούσε η 53χρονη που εξαφανίστηκε στα τέλη του καλοκαιριού από την Κυψέλη.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές από την πρώτη εικόνα που έχουν από τη σορό δεν μιλούν για εγκληματική ενέργεια αλλά για αυτοχειρία. Ωστόσο έχουν προχωρήσε σε λήψη dna από τον πατέρα της Σταυρούλας για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την 53χρονη γυναίκα ή για καμία άλλη.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czayvmf65kht)

Η σορός που βρέθηκε στον Πόρο δεν έχει ταυτοποιηθεί εδώ και 6 μήνες και την είχε εντοπίσει μια βάρκα στα ανοικτά του νησιού και είχε καλέσει τις Αρχές.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της για το θρίλερ της εξαφάνισης, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Αυγούστου του 2023 στην Κυψέλη, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης. Η 53χρονη γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.