«Έχω την επιμέλεια, γιατί δεν μ’ αφήνουν να δω το παιδί μου» παραπονιέται ο 45χρονος παλαιοχριστανός από την ορεινή Κορινθία, ο οποίος αφού αφέθηκε ελεύθερος έσπευσε στο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να δει το παιδί του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν του επιτρέπεται, καθώς ο 15χρονος γιος του βρίσκεται εκεί με εισαγγελική εντολή.

Ο 15χρονος είναι απολύτως υγιής, ωστόσο μένει μαζί με άρρωστα παιδιά. Βρίσκεται εκεί κατόπιν εισαγγελικής εντολής και η ΕΛ.ΑΣ. δεν του επιτρέπει να το δει, πόσω μάλλον δε να το πάρει, μέχρι να το επιτρέψει ο εισαγγελέας.

«Μου είπαν ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον εισαγγελέα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με αφήνουν να δω το παιδί μου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί, έχω ακόμα την επιμέλεια», δήλωσε ο 45χρονος.

Την ίδια ώρα, άφαντη παραμένει η σύζυγός του με τα άλλα παιδιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να έχει βρει καταφύγιο σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία.

Ποινική έρευνα για τις συνθήκες εργασίας του παλαιοχριστιανού

Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας ξεκινά έρευνα για την τηλεργασία του Μανώλη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είχε ως αντικείμενο εργασίας να ελέγχει παραστατικά που έφταναν στο λαγούμι μέσω κούριερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από την Ερέτρια του έστελναν με κούριερ παραστατικά του Δήμου στην Ορεινή Κορινθία και ο 45χρονος έκανε από το λαγούμι εργασίες στον υπολογιστή.

Ο αρνητής της τεχνολογίας και του δυτικού τρόπου ζωής έπαιρνε 1.500 ευρώ μικτά τον μήνα και εργαζόταν με αυτόν τον τρόπο την περιόδο του Covid.

Η νέα δημοτική αρχή «ξεψαχνίζοντας» έναν έναν τους υπαλλήλους, τον είχε καλέσει πολλές φορές να παραστεί για εξηγήσεις, ζητώντας φυσική παρουσία, αλλά ο ίδιος έβρισκε διάφορες δικαιολογίες και δεν πήγε ποτέ να δώσει κατάθεση. Έτσι, προχώρησαν σε δίκαιη αργία και κόβεται ο μισθός του.

Παράλληλα, ξεκινά ποινική προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία Χαλκίδας, για την πρόσληψη του 45χρονου στον δήμο και τις συνθήκες με τις οποίες δούλευε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czayk6c6t589)