Ελεύθερος αφέθηκε ο «γύπας της Θεσσαλονίκης», ο οποίος βρέθηκε στη φυλακή μετά από καταγγελίες και σειρά στοιχείων για εμπλοκή του σε απάτες άνω των 150.000 ευρώ.

Θύματά του είχαν πέσει γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, με τις οποίες διατηρούσε σχέση.

*Διαβάστε εδώ: Ζάκυνθος: 27χρονος χτύπησε και προκάλεσε με φάρμακα τη διακοπή κύησης της 19χρονης φίλης του


Έδωσε κάποιο χρηματικό ποσό στο πρώτο του θύμα

Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, αφού ήρθε σε συμφωνία με το πρώτο του θύμα, από το οποίο είχε αποσπάσει το ποσό των 83 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε κάποιο χρηματικό ποσό στη συγκεκριμένη γυναίκα κι εκείνη απέσυρε τη μήνυση της.

Συνέπεια αυτού ήταν το κακούργημα να καταπέσει σε πλημμέλημα.

Ο δικηγόρος του δράστη, Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση του εντολέα του.

«Σε αυτά τα αδικήματα, μιλάμε για μία απάτη στα πλαίσια των ερωτικών σχέσεων, όπου τα όρια των σχέσεων είναι λίγο δυσδιάκριτα. Έχει αποζημιώσει το βασικό του θύμα – αφού έμεινε 10 μήνες στην φυλακή – με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υποθέσεώς της. Η απάτη έχει να κάνει πλέον με το ποσό των 69 χιλιάδων ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι η αποζημίωση δεν σημαίνει και παραδοχή της κατηγορίας κι όπως αποκάλυψε, ο εντολέας του έχει δεχθεί πρόταση να γίνει και σχετικό ντοκιμαντέρ για την υπόθεσή του.

Συνολικά ο «γύπας της Θεσσαλονίκης» φέρεται να απέσπασε χρήματα από 4 γυναίκες, εκ των οποίων οι 3 έχουν αποζημιωθεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην φυλακής, εμφανίστηκε και μία γυναίκα που του έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για όσο διάστημα θα παρέμενε στο σωφρονιστικό ίδρυμα ο κατηγορούμενος, κατά δήλωση του κ. Χατζηιωάννου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είναι παντρεμένος με 4 παιδιά και η σύζυγός του βρίσκεται στο πλευρό του.