Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται, από τις 4 Μαΐου, ο περιβόητος «Γύπας της Θεσσαλονίκης», ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται ότι χειραγωγούσε γυναίκες για να τους αποσπά χρήματα. 

Στη δημοσιότητα μάλιστα ήρθε ένα βίντεο στο οποίο ο 28χρονος τραγουδάει κρατώντας στα χέρια του περίπου 50 χιλιάδες ευρώ, το οποίο δημοσιοποίησε το protothema. Βρίσκεται μέσα σε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο -όπως αναφέρουν πληροφορίες- το είχε νοικιάσει η γυναίκα από την οποία απέσπασε 70.000 ευρώ, όπως η ίδια κατήγγειλε στην Aστυνομία.



Πάντως, το περιβάλλον του αναφέρει ότι η καταγγέλλουσα είχε τραβήξει το βίντεο από το δικό της τηλέφωνο, ενώ το τζιπ, μέσα στο οποίο απαθανατίστηκε, είχε νοικιαστεί από την ίδια, η οποία, όπως αναφέρεται από τους οικείους του 28χρονου, ασχολείται με το μόντελινγκ και ήταν ιδιαιτέρως ζηλιάρα. 

Γυναίκα και τρία παιδιά στη Γερμανία 


Ο 28χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος και υποστηρίζει ότι είναι αθώος. «Είμαι χάλια ψυχολογικά. Σκέφτομαι τα τρία παιδιά μου και τη γυναίκα μου που είναι στη Γερμανία. Όλα αυτά είναι φήμες. Ναι, πήρα κάποια χρήματα, τα οποία θέλω να επιστρέψω πίσω όμως. Τα πήρα για επιχειρηματικές κινήσεις. Δεν εξαπάτησα κανέναν» λέει ο άντρας μέσα από τη φυλακή.

Η δράση του έγινε γνωστή ύστερα από την καταγγελία 38χρονης, από την οποία απέσπασε με δόλιο τρόπο 83.000 ευρώ.

«Δεν υπάρχουν αναφορές και καταγγελίες εξαπάτησης στο γραφείο του ανακριτή ούτε και στο τμήμα προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων της διεύθυνσης ασφάλειας. Είναι φήμες και μυθοπλασίες. Ο πελάτης μου έχει θέμα με τον τζόγο» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 28χρονου.

Οι Αρχές έδωσαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα καθώς πιστεύουν ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες οι οποίες έχουν πέσει θύματα και έχουν πληρώσει ακριβά… τον έρωτά τους για τον 28χρονο.