Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

*Διαβάστε εδώ: Μελισσοκόμοι: Διαμαρτυρία με καπνιστήρια στο Σύνταγμα (Εικόνες & Βίντεο)

Προβλήματα καταγράφονται και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά τους αγρότες, μελισσοκόμοι έχουν συγκεντρωθεί και διαμαρτύρονται για τα προβλήματα του κλάδου τους στην πλατεία Συντάγματος.  Από τις 08:30 στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Η κυκλοφορία στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας διεξάγεται μόνο από δύο λωρίδες.

Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί το νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων. Την ίδια ώρα μία στις δύο Πανεπιστημιακές σχολές της χώρας τελούν υπό κατάληψη.

Προβλήματα υπήρξαν στην κάθοδο του Κηφισού λόγω δύο τροχαίων που σημειώθηκαν νωρίτερα, με αποτέλεσμα τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από τη Λυκόβρυση μέχρι τη λεωφόρο Αθηνών.

Στην άνοδο οι δυσκολίες για τους οδηγούς ξεκινούν από τα ΚΤΕΛ και συνεχίζονται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακόμα, μποτιλιάρισμα υπάρχει και στον Περιφερειακό της Ηλιούπολης.

Δείτε Live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ


Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις καταγράφονται και σε τμήματα της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κίνηση συναντούν οι οδηγοί και στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων προς το κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην Παραλιακή, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Αλίμου.