«Ανεπιθύμητους» κήρυξε ο ιερέας της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής Τρικάλων τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ειδικότερα, ο πατέρας Παναγιώτης Μίχος, ιερέας του χωριού της Αγίας Κυριακής, με μια μακροσκελή επιστολή που κοινοποίησε και στο προφίλ του Ναού στο Facebook, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποκηρύξει τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

*Διαβάστε εδώ: Μητροπολίτης Καρπενησίου για ομόφυλα: "Μας οδηγείτε σε μια παγκοσμιοπολτοποίηση

«Ως Εφημέριος και Ιερέας του Χριστούσυντασσόμενος με την ιερατική μου συνείδηση, που υπηρετεί 23 συναπτά έτη Χριστόν Εσταυρωμένον και Αναστάντα ότι είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Τρικάλων όπου υπηρετώ», γράφει χαρακτηριστικά και ξεκαθαρίζει πως «αν, παρ’ όλα αυτά, θα τολμήσετε να δρασκελίσετε την αυλόπορτα να γνωρίζετε ότι θα με βρείτε κατά μέτωπον ΑΝΑΧΩΜΑ, ως εποίησαν χρυσά παραδείγματα της Εκκλ.Ιστορίας π.χ. Ιερός Χρυσόστομος έναντι Αυτοκράτειρας Ευδοξίας, Άγιος ΑμβρόσιοςΜεδιολάνων κατά Θεοδοσίου κ.λπ.».

Ο ιερέας θα άρει την απόφασή του «αν επιδείξετε ειλικρινή και αμετάπτωτη μετάνοια με δημόσια εξομολόγηση-παραδοχή προς το Θεό και το λαό, έτσι ώστε να συγχωρήσει ο Κύριος αυτό σας το μέγιστο αμάρτημα, όπως και του καθενός μας τα ιδικά του…».