Συνελήφθη ο θρασύτατος ληστής που μπούκαρε σε μίνι μάρκετ στο κέντρο του Ηρακλείου, χάρη στην επέμβαση της ατρόμητης ιδιοκτήτρια.

Η κάμερα του μίνι μάρκετ κατέγραψε καρέ - καρέ τις κινήσεις του όταν επιχείρησε να το ληστέψει. Η ιδιοκτήτριά του, ακόμα και στη θέα του μαχαιριού, δεν δίστασε και με έναν πλάστη που είχε δίπλα στην ταμειακή μηχανή τον χτύπησε αρκετές φορές στα χέρια με αποτέλεσμα εκείνος να τραπεί σε φυγή.

Ο άνδρας αν και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος, οι αστυνομικοί του Ηρακλείου κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Ο ληστής που συνελήφθη κατηγορείται για επτά επιπλέον κλοπές

Μάλιστα από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, κατηγορείται για επιπλέον επτά περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα και καταστήματα, αφαιρώντας 2 δίκυκλα μοτοποδήλατα, χρηματικό ποσό συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ηχοσύστημα, εργαλεία και τρόφιμα.

Στην κατοχή του μάλιστα, βρέθηκαν ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και μία από τις αφαιρεθείσες μοτοσυκλέτες, τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.