Δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να δει τον 15χρονο γιο του ο 45χρονος 45χρονος πατέρας από την ορεινή Κορινθία. Ο  Μανώλης για δεύτερη φορά πήγε σήμερα το απόγευμα στο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να συναντήσει τον γιό του, ωστόσο για δεύτερη φορά δεν του το επέτρεψαν.

Ο 45χρονος έφτασε στο νοσοκομείο με σκοπό να δει τον 15χρονο γιο του που φιλοξενείται εκεί με εισαγγελική εντολή, όπως μετέδωσε το Star. Ο φύλακας όμως δεν του επέτρεψε την είσοδο στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς βρίσκεται σε ισχύ η εισαγγελική εντολή και ο ίδιος θα πρέπει να βρει σπίτι και να δηλώσει πού θα μένει με τον γιο του.

Από την πλευρά του, ο 45χρονος επιμένει στην άρνησή του να μην δώσει δείγμα DNA στις Αρχές, καθώς αυτό- όπως τονίζει- είναι αντίθετο με τις πεποιθήσεις του. Επίσης για ακόμη φορά είπε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται τα υπόλοιπα παιδιά του και η σύζυγός του.

Σε δηλώσεις του μετά τη νέα άρνηση να μπει στο Παίδων ανέφερε ότι «σε λίγο θα μου πάρουν και τα ρούχα που φοράω, δεν αξίζουν βέβαια γιατί είναι από τη στάνη αλλά κάτι θα βρουν».

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος μετέβη στο Παίδων και την Τετάρτη (21/2) για να δει το παιδί του αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czbmiyojouox)