Συνεχίζεται ο αγώνας των συνεργείων της Περιφέρειας Αττικής για το ξήλωμα των παράνομων αφισοκολλήσεων στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτές που διαφήμιζαν το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Διαβάστε ακόμα: Δρυμιώτης: "Ο Τσίπρας ήθελε να καθαιρέσει τον Κασσελάκη, αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από το σύνδρομο της ύβρεως"

Μετά την πρόσφατη αφαίρεση των αφισών, μέλη της Κουμουνδούρου τις τοποθέτησαν ξανά κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, με τους ανθρώπους της Περιφέρειας να πιάνουν ξανά δουλειά προκειμένου να τις κατεβάσουν. Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα από τους πιο κεντρικούς δρόμους -Συγγρού, Πειραιώς, Λ. Αθηνών, Γρ. Λαμπράκη και Π. Ράλλη- έχουν κατέβει περισσότερες από 200 αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

afises-4
afises-3
afises-2
afises-1

Βαριά η "καμπάνα" από την Περιφέρεια Αττικής

Σε αντίστοιχη ενέργεια προέβη η Περιφέρεια και στην περίπτωση του προέδρου του ΛΑΟΣ και μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Φίλιππου Καμπούρη, ο οποίος γέμισε τους δρόμους με 406 αφίσες στις αρχές Φεβρουαρίου. Όχι μόνο ξηλώθηκαν όλες σε χρόνο-αστραπή, αλλά η «καμπάνα» ήχησε βαριά για το κόμμα, καθώς επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ, το ανώτερο προβλεπόμενο από τον νόμο.

Εξίσου τσουχτερό θα είναι το πρόστιμο που αναμένεται να παραλάβει εντός του επόμενου διαστήματος και η Κουμουνδούρου, αφού και σε αυτή την περίπτωση αναρτήθηκαν εκατοντάδες αφίσες και μάλιστα σε δύο δόσεις.

«Εξαιρέσεις δεν γίνονται για κανέναν και με καμία δικαιολογία», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του περιφερειάρχη Αττικής.