Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από δόλο βαρύνεται ο 57χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται από τις Αρχές πως οδήγησε στον θάνατο τη σύζυγό του, κόβοντας τις φλέβες της με ξυραφάκι.

*Διαβάστε εδώ: Εξάρχεια: Ζευγάρι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του

Το περιστατικό συνέβη χθες Πέμπτη και λίγη ώρα αργότερα ο κατηγορούμενος ενημέρωσε την Αστυνομία πως πρέπει να έρθουν στο σπίτι του άμεσα, καθώς τόσο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι βαριά τραυματισμένοι.

Φτάνοντας στο διαμέρισμα του ζευγαριού, στα Εξάρχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, ενώ ο σύζυγός της είχε ελαφρά τραύματα από το ίδιο ξυραφάκι στις φλέβες του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου και νοσηλεύεται και όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, αποφάσισε μαζί με τη σύζυγό του να δώσουν τέλος στη ζωή τους κόβοντας ο ένας τις φλέβες του άλλου.


"Αποφασίσαμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο"

Μάλιστα, είχαν αφήσει και ένα σημείωμα στο οποίο έγραφαν "Αποφασίσαμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο".

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, η σύζυγός του έπασχε από βαριά ανίατη αρρώστια και πλέον δεν μπορούσε να κάνει μόνη της ούτε καν τα βασικά της καθημερινότητάς της.

Οι αστυνομικοί αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος θα εξετάσει σήμερα τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με μία πρώτη εικόνα, φέρει δύο βαθιές τομές στις φλέβες και των δύο χεριών της.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να ισχύουν τα όσα έχει υποστηρίξει ο κατηγορούμενος, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.