Ένα περιστατικό που πραγματικά προκαλεί σοκ έγινε σήμερα το μεσημέρι στα Εξάρχεια. Ειδικότερα, μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, με τον σύζυγό της να καλεί τις Αρχές το μεσημέρι από την οδό Κομνηνών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε, είναι νεκρή η γυναίκα μου».

Σύμφωνα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, και ο άνδρας και η επίσης ηλικίας 45-50 ετών γυναίκα είναι χρήστες ναρκωτικών, ενώ και οι δύο φέρουν χαρακιές στα χέρια τους, γεγονός το οποίο παραπέμπει σε απόπειρες αυτοκτονίας.

Οι γιατροί του τμήματος επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του «Ελπίς» έχουν ήδη ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον άνδρα, που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ). Για την υπόθεση έχει επιληφθεί η Αστυνομία, καθώς εικάζεται ότι η γυναίκα ήταν νεκρή από μέρες.

Το σημείωμα αυτοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα άφησε και σημείωμα αυτοκτονίας, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί. Μάλιστα, χρησιμοποιεί και πρώτο πληθυντικό, το οποίο επίσης συντείνει στο ενδεχόμενο διάπραξης μιας διπλής απόπειρας αυτοκτονίας:

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και γι' αυτό διαλέξαμε τη λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά», ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, με τον σύντροφό της να καλεί μετά το απονενοημένο διάβημα, όπως αναφέρθηκε, την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια.