Συμβάν βγαλμένο από σενάριο ταινίας δράσης σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/2) λίγο πριν τις 10σ το κέντρο της Λαμίας.

Ένα τεράστιο τρακτέρ κινούμενο επί της οδού Βενιζέλου διέσχισε με ιδιαίτερη ταχύτητα σύμφωνα με μαρτυρίες το κέντρο της Λαμίας πριν ακινητοποιηθεί δίπλα σε Ι.Χ. Αφού ο οδηγός έκανε το γύρο των πλατειών κατέβηκε την οδό Καραγιαννοπούλου περνώντας ξυστά από τα ταξί που βρίσκονται στην συγκεκριμένη πιάτσα την ώρα που ομάδες της ΔΙΑΣ προσπάθησαν να τον ακινητοποιησουν βλέποντας τον να κινείται στο κέντρο της πόλης.



Λαμία: Πίσω από το όχημα που σταμάτησε το τρακτέρ, υπήρχε όχημα οικογένειας με παιδί


Εν τέλει το καταφεραν όταν έπεσε επί της Ελευθερίου Βενιζέλου πάνω σε ένα τζιπάκι όπου ο οδηγός βρίσκονταν στο εσωτερικό του, σπάζοντάς του τον καθρέφτη. Μάλιστα στο από πίσω ακριβώς όχημα υπήρχε μία οικογένεια με ένα μωρό παιδί.

“Λες και έβλεπα ταινία ήταν….” μας λέει ο οδηγός του οχήματος που δεν κατάλαβε από από του ηρθε. “Ξαφνικά κοιτάω δεξιά και βλέπω ένα τρακτέρ όταν άκουσα το γκαπ την στιγμή που έπεσε στον καθρέφτη μου…”.


Lamianow.gr : Τρελή πορεία τρακτέρ στο κέντρο της Λαμίας


Οι αστυνομικοι προσπάθησαν να του πάρουν τα κλειδιά και το κατάφεραν παρά την αρχική αντίδραση του. Μάλιστα του πέρασαν και χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα στο πλαίσιο του αυτοφώρου όπου θα του πραγματοποίησουν και αλκοτεστ.

Σημειωτέον εντός του τρακτέρ βρισκόταν ένα ακόμη νεαρό άτομο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενήργησε το Α.Τ Λαμίας. Στο σημείο βρέθηκαν ένα περιπολικό και δύο ομάδες ΔΙΑΣ.