Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, το οποίο λίγο έλλειψε να γίνει νέα γυναικοκτονία. Ειδικότερα, ένας 42χρονος μαχαίρωσε στο λαιμό την σύζυγό του την ώρα που την πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με το MEGA, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το πρωί, όταν ο 42χρονος πήγε με το αυτοκίνητο την σύζυγο του στη δουλειά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη φορά όμως μαζί του είχε και ένα μαχαίρι που προφανώς είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει. Μόλις έφθασε έξω από την εταιρεία που εργάζεται η σύζυγος του και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών τους, δέκα και έξι ετών, πάρκαρε το όχημα στην μέση του δρόμου. Εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξεκίνησε ένας άγριος καβγάς.

Τότε εκείνος αποφάσισε να βγάλει το μαχαίρι και να της το καρφώσει στο χέρι και το λαιμό. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα κατάφερε να τον αφοπλίσει και βγήκε από το αυτοκίνητο φωνάζοντας για βοήθεια και έτρεξε στη δουλειά της για να σωθεί.

 «Ήρθε πάρα πολύ γρήγορα η Άμεση Δράση και το ασθενοφόρο και έτσι νομίζω ότι σώθηκε η κοπέλα για αυτό το λόγο», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 42χρονος, αμέσως μετά την επίθεση, άφησε αβοήθητη την σύζυγο του, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Θεσσαλονίκη: Εκτός κίνδυνου η 39χρονη

Εκτός κινδύνου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ η 39χρονη μητέρα που δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγο της και δεν αποκλείεται τη Δευτέρα να πάρει εξιτήριο.

Αστυνομικοί επισκέφθηκαν σήμερα την 39χρονη στο νοσοκομείο για να της πάρουν την πρώτη κατάθεση.

Ο πατέρας του θύματος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA για τη σχέση του ζευγαριού.

Όπως λέει, η κόρη του τα τελευταία 11 χρόνια δεν είχε παραπονεθεί ποτέ για τη συμπεριφορά του συζύγου της με εξαίρεση τον προηγούμενο μήνα που εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση της.

 «Καλός άνθρωπος ήταν, αλλά τώρα, καλός ήταν, δύο παιδιά μεγάλωσαν».

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 42χρονου που μέχρι τώρα παραμένει άφαντος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czdj8vkfpj4p)