Μια απίστευτη περίπτωση απόπειρας ληστείας από ανήλικο δράστη σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (20/02) σε κατάστημα εστίασης στις Καμάρες Χαλκίδας.

Όλα συνέβησαν όταν λίγο μετά τις 5:00 το πρωί ο ανήλικος μπήκε στο κατάστημα, με την ιδιοκτήτρια να έρχεται αντιμέτωπη μαζί του. Όπως φαίνεται και σε βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο ανήλικος φαίνεται με προκλητική απάθεια να περνάει πίσω από τον πάγκο και κρατώντας ένα μαχαίρι κατευθύνεται στην ταμειακή μηχανή την οποία και ανοίγει, προκειμένου να πάρει από μέσα τα χρήματα.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος παρέμεινε ψύχραιμη, και καθώς βρισκόταν ακριβώς πίσω του, προσπάθησε να τον απομακρύνει από το σημείο, ενώ κατάφερε να πετάξει το μαχαίρι. 

Στη συνέχεια, ο δράστης, αφού πήρε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή, άρχισε να τρέχει, καβάλησε τον πάγκο και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο δε στάθηκε τυχερός, αφού τελικά έπεσε στο δάπεδο. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη με την κατηγορία για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή τροχοφόρου.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης πρόκυψε ότι, νωρίτερα ο ανήλικος είχε αφαιρέσει σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα από περιοχή της Χαλκίδας, την οποία χρησιμοποίησε ως μέσο μετάβασης και διαφυγής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czesb8ynkxn5)