Με βροχές και καταιγίδες θα μας κάνει ποδαρικό ο Μάρτιος, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου από την Πέμπτη έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, άστατος θα είναι ο καιρός των επόμενων ημερών σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, με τοπικές βροχές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε συννεφιά στα κεντρικά και τα δυτικά της χώρας, ενώ μέχρι το μεσημέρι οι νεφώσεις θα φτάσουν μέχρι και τις Κυκλάδες και το βράδυ θα καλύψουν ολόκληρη την Ελλάδα.

Φαινόμενα με βροχές αναμένονται στα ορεινά της Αττικής και στα ορεινά της Κρήτης και μέχρι το βράδυ δεν αναμένονται άλλες βροχές. Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι στους 18 βαθμούς στα κεντρικά, στους 13 με 20 στα βόρεια και στους 18 στα νότια.

Στα δυτικά αναμένεται θερμοκρασία από 19 έως 20 βαθμούς και στα ανατολικά από 16 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, από το πρωί θα έχουμε συννεφιά και στα βόρεια ορεινά θα έχουμε μικρής διάρκειας τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς.

 Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και συννεφιές από το μεσημέρι και μετά αλλά χωρίς φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας

Την Τετάρτη, αναμένεται νέο κύμα με συννεφιές, αλλά και ήλιο. Φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε από τη δυτική, την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Αττική.

Την Πέμπτη, η συννεφιά θα πυκνώνει εκ νέου από τα δυτικά προς τα ανατολικά με βροχές στη δυτική Ελλάδα και θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Την Παρασκευή βροχές θα έχουμε ξανά σε δυτική, κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Αττική, αλλά και μέχρι την Πελοπόννησο.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Δελτίο Καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου | 26/02/2024 | ΕΡΤ