Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών», που βρέθηκε να ζει σε πρωτόγνωρες συνθήκες, σε λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία. Μάλιστα, στον ANT1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο δικηγόρος της συζύγου του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», η οποία αγνοείται από την ημέρα της σύλληψής του μαζί με τα παιδιά της.

Σημειώνεται πως η εν λόγω πρόκειται σήμερα, Τρίτη, να εμφανιστεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών στην Κόρινθο, όμως από την ημέρα της σύλληψης του άνδρα της δεν έχει εμφανιστεί.

Διαβάστε ακόμα: Ορεινή Κορινθία: Την Τρίτη η δίκη του 45χρονου "παλαιοχριστιανού" - Νέες δηλώσεις για τα παιδιά του

«Παλαιοχριστιανοί»: «Προφανώς και βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα ασφαλές σημείο και με κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης»

«Προφανώς και βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα ασφαλές σημείο και με κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης», είπε ο δικηγόρος της μητέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, αναφερόμενος στην εγκυμονούσα εντολέα του και τα παιδιά της.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει τρόπο ζωής η οικογένεια, σχολίασε πως είναι «δεδομένο ότι θα αλλάξουν τρόπο ζωής».

Όσο για το αν η ίδια δέχεται να κάνει τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού που εγκυμονεί, ο δικηγόρος είπε πως δεν έχει γίνει συζήτηση για το ζήτημα.

«Ήταν δική τους επιλογή ο τρόπος ζωής τους, όμως πρέπει να προσαρμοστούν και νομίζω πως ωρίμασαν οι συνθήκες», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της μητέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» για το ζήτημα της αλλαγής τρόπου ζωής της οικογένειας.

Τέλος, στο ερώτημά του αν βρίσκεται μαζί με τη μητέρα και η εγκυμονούσα θετή της κόρη, ο δικηγόρος εκτίμησε πως είναι μαζί.