Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το νέο περιστατικό βίας που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Φρουρίου στη Λάρισα.

Εκεί, όπου νεαρός έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα ατόμων μπροστά στα εμβρόντητα μάτια του φίλου του που ευτυχώς τη… γλίτωσε με μερικές… γροθιές!

Για ασήμαντη αφορμή, ο νεαρός δέχθηκε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, ενώ γύρω του κάποιοι παρακολουθούσαν με απάθεια, μεταξύ αυτών και μια έφηβη. Η μανία είναι τέτοια που τον σηκώνουν στον αέρα και τον πετούν με δύναμη πάνω σε σιδερένια κάγκελα! Δευτερόλεπτα μετά, άτομο από την παρέα γρονθοκοπεί χωρίς καμία αφορμή ή πρόκληση και τον φίλο του θύματος που παρακολουθούσε σοκαρισμένος τα γεγονότα.

Δείτε ακόμα: Λάρισα: Άγρια επίθεση από ομάδα αγνώστων σε νεαρό και τον φίλο του (Σκληρές εικόνες)

Το onlarissa.gr φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο λίγα δευτερόλεπτα μετά την άγρια επίθεση, με το θύμα να βρίσκεται πεσμένο και αιμόφυρτο στον δρόμο και να δέχεται κλωτσιά στο πρόσωπο από έναν από τους δράστες!






Ευτυχώς λίγο μετά οι δράστες αποχωρούν και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση το θύμα