Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δέκα άτομα έπεσε ένας νεαρός το βράδυ του Σαββάτου (24/02) στο Αίγιο.

Ο 21χρονος, όπως μεταδίδει το pelop.gr, αρχικά μετέβη μαζί με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί. Όταν αποχώρησε, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, λίγα μόλις μέτρα από την έξοδο του καταστήματος, τον προσέγγισαν με άγριες διαθέσεις δέκα άτομα νεαρής ηλικίας, ανάμεσά τους και μια νεαρή. Οι άνδρες της παρέας, ισχυριζόμενοι πως ο νεαρός την «έπεσε» στη φίλη τους, τού ζήτησαν τον λόγο και στη συνέχεια τού επιτέθηκαν. Τον χτύπησαν με ιδιαίτερη αγριότητα προκαλώντας του τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Έπειτα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες. Το πρωί της Κυριακής μετέβη στο ΑΤ Αιγιαλείας και υπέβαλε μήνυση.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τα δεδομένα, προχώρησαν στην ταυτοποίησή τους και χθες Δευτέρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, εντόπισαν μερικούς εξ αυτών και τους συνέλαβαν. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι κατηγορούμενοι δε φαίνεται ν’ αρνούνται την εμπλοκή τους στο περιστατικό ξυλοδαρμού, ενώ υποστηρίζουν πως το θύμα τούς εξύβρισε, και κάπως έτσι «άναψαν τα αίματα». Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζονται.