Eφιαλτικές στιγμές έζησε 50χρονη ιδιοκτήτρια πρατηρίου καυσίμων στη Θεσσαλονίκη, που έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας, η οποία καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

Στο βίντεο, φαίνονται οι ληστές να βγάζουν όπλα στο βενζινάδικο και να ακινητοποιούν την άτυχη γυναίκα που βρισκόταν μόνη.

Τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κατέβηκαν από αυτοκίνητο, την απείλησαν με όπλο, της άρπαξαν τον σταυρό από τον λαιμό της επειδή εκείνη δεν είχε χρήματα και τελικά αποπειράθηκαν να την πατήσουν με το όχημά τους.

«Χθες το πρωί μόλις ανοίξαμε το μαγαζί, πλησιάζει τις αντλίες ένα αυτοκίνητο, πηγαίνω να το εξυπηρετήσω και βλέπω μέσα τρία άτομα με μάσκες χειρουργικές και καλυμμένα τα κεφάλια τους με κουκούλες. Ο ένας κρατούσε και όπλο στα χέρια του. Πάγωσα, είπα "δεν μπορώ να κάνω τίποτα"» ανέφερε αρχικά η γυναίκα μιλώντας στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Μου είπαν "τα λεφτά, τα λεφτά". Απάντησα "λεφτά δεν έχω μόλις άνοιξα". Τότε μου έβαλε το χέρι στο λαιμό και μου τράβηξε την αλυσίδα. Έφυγε και πήγε στο αυτοκίνητο. Επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος μόνο με τον σταυρό, ξαναέβγαλε το όπλο έξω από το αυτοκίνητο και φώναζε "θέλουμε τα λεφτά". Είπα δεν έχω λεφτά».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfnwbtzp3l5)

Θεσσαλονίκη: Η μαρτυρία του θύματος της ένοπλης ληστείας


Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, συνεχίζουν την έρευνα σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των κουκουλοφόρων δραστών.

«Ήταν περίπου 6:30 το πρωί όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που στην αρχή νόμισα ότι ήταν πελάτες. Κατέβηκαν τρία άτομα κουκουλωμένα με το όπλο στο χέρι και μου είπαν “τα λεφτά, τα λεφτά”» περιέγραψε το θύμα της επίθεσης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Εγώ τους είπα ότι είχα μόλις ανοίξει και δεν είχα χρήματα. Τότε ο ένας με το ένα χέρι στο όπλο, με το άλλο χέρι μου άρπαξε τον σταυρό από τον λαιμό. Με σημάδεψε δεύτερη και τρίτη φορά, πήγα να κρυφτώ πίσω από ένα αυτοκίνητο, κάνει μια όπισθεν και ήταν έτοιμος να με πατήσει», συνέχισε η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου.