Μια νεαρή φοιτήτρια, η οποία επρόκειτο να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο Intercity 62 που συγκρούστηκε στα Τέμπη, άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και πήρε το προηγούμενο δρομολόγιο.

Η νεαρή φοιτήτρια κρατώντας στα χέρια το εισιτήριο της προηγούμενης επιβατικής αμαξοστοιχίας και όχι του μοιραίου Intercity 62 βρέθηκε στη μεγάλη πορεία της Λάρισας για τα Τέμπη.

Η ημερομηνία του εισιτηρίου παραμένει σημαδεμένη στις 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα: 19.15. Η νεαρή φοιτήτρια που συμμετείχε στη μαζική κινητοποίηση στη Λάρισα, δήλωσε στο thesstoday.gr πως οι συνθήκες εξαθλίωσης στον σιδηρόδρομο μοιραία θα οδηγούσαν σε μια τέτοια τραγωδία.

«Βρισκόμαστε σήμερα στον ΟΣΕ, στη Λάρισα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες στον ΟΣΕ και την τραγωδία που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους. Πριν από την “62” ταξίδευα με την προηγούμενη επιβατική αμαξοστοιχία. Θα μπορούσε να ήμουν εγώ, μέσα στη λίστα, όπως και πολλοί φίλοι μου που χρησιμοποιούσαμε τον σιδηρόδρομο. Πρέπει επιτέλους κάποιος να μας ακούσει και να μην ξεχαστούν» είπε.