Νέα αποκάλυψη γύρω από την υπόθεση της Αντιτρομοκρατικής που προχώρησε σε δέκα συλλήψεις κατόπιν μεγάλης επιχείρησης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο ένας από τους συλληφθέντες, ο 36χρονος που φαίνεται ότι οργάνωσε την αποστολή του τρομο-δέματος στην πρόεδρο εφετών Θεσσαλονίκης, την απειλούσε και τηλεφωνικά.

Η δικογραφία της υπόθεσης αναφέρει ότι λίγες μέρες νωρίτερα πριν την αποστολή του δέματος, τηλεφωνούσε στο γραφείο της προέδρου των Εφετών και απειλούσε ζητώντας εξηγήσεις γιατί δεν έχει γίνει συγχώνευση των ποινών.

"Σύμπραξη εκδίκησης": Σε σημειωματάριο του 36χρονου βρέθηκαν τα ονόματα τεσσάρων εισαγγελέων και ενός αστυνομικού διευθυντή 


Επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, καθώς τα τηλεφωνήματα έγιναν από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής που κρατούνταν ο 36χρονος με αποτέλεσμα να αποστέλλει και τον φάκελο βόμβα, όπως έχει γίνει γνωστό.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, σε σημειωματάριο του 36χρονου βρέθηκαν τα ονόματα τεσσάρων εισαγγελέων και ενός αστυνομικού διευθυντή που είχαν χειριστεί υποθέσεις του.

Όσον αφορά τους δύο πυροτεχνουργούς, που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, ο ένας είχε κατηγορηθεί και εμπλακεί το όνομά του σε μία παλαιότερη βομβιστική επίθεση και πάλι σε βάρος δικαστή, αλλά δεν είχε υπάρξει δικαστική έρευνα σε αυτή την υπόθεση.

Ακόμα στον πυροτεχνουργό της πολεμικής αεροπορίας βρέθηκε στο κινητό του μία διαγραμμένη φωτογραφία του εκρηκτικού μηχανισμού που είχε κατασκευάσει ο ίδιος και πρόκειται για το δέμα που στάλθηκε στην πρόεδρο των εφετών Θεσσαλονίκης.