Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο 45χρονος άνδρας που ζούσε μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμι στην Κορινθία, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος πρόκειται να μετακομίσει σε ένα σπίτι στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 45χρονου που κατοικούσε με την οικογένειά του σε λαγούμι στην Κορινθία, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και εξήγησε πως παραχώρησαν στον Μανώλη ένα διαμέρισμα στον Πειραιά. Ο ίδιος τόνισε πως έχει συμβουλέψει τον πελάτη του, εάν λάβει την επιμέλεια του 15χρονου γιου του ξανά, να βαδίσει σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος και το παιδί να συνεχίσει τη ζωή του πηγαίνοντας στο σχολείο.

Αυτή τη κατάσταση δεν την αρνήθηκε ο Μανώλης, ενώ και οι δύο εξήγησαν πως το σπίτι που πρόκειται να μετακομίσει βρίσκεται κοντά σε σχολείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhfplcg5lah)

"Δεν έχω βρεθεί με τη σύζυγό μου"

Ο 45χρονος Μανώλης μίλησε για την επικοινωνία που έχει με την οικογένειά του, ο οποίος δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η γυναίκα του με την κόρη, ενώ όπως είπε «και εγώ στη θέση τους θα κρυβόμουν κάτω από ένα πυθάρι».

«Μαθαίνω νέα της συζύγου μου, αλλά δεν γνωρίζω πού είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα σε ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του, δεν ήθελε να αναφέρει πολλά στοιχεία, παρά μόνο ότι ο γαμπρός του είναι πνευματικό παιδί του πατρος Κλεομένη και όσα έχουν γραφτεί πρόκειται περί παρεξήγησης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Μανώλης αναφέρθηκε στην πορεία του, τα ενδιαφέροντά του και την ενασχόλησή του με τη συγγραφή.

«Ο Κοέλιο μου άλλαξε τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος, εξηγώντας πως τα βιβλία του διάσημου συγγραφέα τον βοήθησαν να βρει ελπίδα και να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του.

Παράλληλα, ο Μανώλης μίλησε για την παύση πληρωμής του επιδόματος από τον Δήμο Ερέτριας, τονίζοντας πως δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση για τον λόγο της διακοπής.

Σε ό,τι αφορά τα όπλα που βρέθηκαν στο λαγούμι, ο 45χρονος υποστήριξε πως τα περισσότερα ήταν αυτοσχέδια, ενώ ένα από αυτά το βρήκε θαμμένο.

Ο Μανώλης διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των κυνηγών πως ευθύνεται για τον εμπρησμό που έλαβε χώρα στην περιοχή. «Ποτέ δεν έβαλα φωτιά», δήλωσε με σιγουριά, τονίζοντας πως δεν έχει κανένα κίνητρο να βλάψει το περιβάλλον.