Έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η θλίψη και ο πόνος των οικογενειών για την απώλεια των δικών τους ανθρώπων είναι αβάσταχτοι και οι οικογένειες όλων των θυμάτων βιώνουν ένα ατελείωτο μαρτύριο.

Χθες τελέστηκε μνημόσυνο στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη αλλά και στην Καλαμπάκα, εκεί όπου η οικογένεια Πλακιά ξεκληρίστηκε, καθώς έχασε τα τρία κορίτσια τους, τη Χρύσα, τη Θώμη και την Αναστασία.

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, Νίκος Πλακιάς, ράγισε καρδιές με τη σπαρακτική κραυγή του μιλώντας στο μνημόσυνο για τα τρία αδικοχαμένα κορίτσια, αλλά και τα υπόλοιπα θύματα του συγκλονιστικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου 2023. «Τα παιδιά μας χάθηκαν τόσο αναίτια. Τόσο άδικα. Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός. Μαζί μας βρίσκονται και τα αδέλφια, οι οικογένειες που ήρθαν από τον νομό, οι οικογένειες ανθρώπων που χάθηκαν. Αυτές είναι οι οικογένειές μας, αυτά είναι τα αδέλφια μας! Να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμόσαστε: στη θέση αυτή μπορεί να ήταν ο καθένας σας! Να είστε πάντα δίπλα μας», είπε και φώναξε: «Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε! Αθάνατες!», με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhevdxr4v4p)