Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε ένας 10χρονος μαθητής δημοτικού, ύστερα από ένα τρομακτικό ατύχημα. Το πόμολο μιας πόρτας καρφώθηκε στο μπράτσο του.

Ο 10χρονος μαθητής οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με το πόμολο σφηνωμένο στο μπράτσο του, ενώ ούρλιαζε από τους πόνους, όπως αναφέρει το gegonotanews.gr.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη», δήλωσε ο γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. «Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό, κι όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχτεί αγγεία», πρόσθεσε.

Το παιδί, όπως μεταδίδει το gegonotanews.gr, μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και έγινε επέμβαση αφαίρεσης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, το παιδί είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται.