Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία ενός 39χρονου στη Νίκαια από τον 64χρονο πεθερό του, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια σήμερα το πρωί, Παρασκευή 1η Μαρτίου, με τον 64χρονο να σκοτώνει τον γαμπρό του και στη συνέχεια να βάζει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το δίκαννο που κρατούσε στα χέρια του.


Νίκαια: Ποιο το κίνητρο της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος που διέμενε στη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο με τη σύζυγό του και θεωρούσε πως η κόρη του και ο γαμπρός του έφταιγαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του, μετά τον χωρισμό τους, βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του ζευγαριού στη Νίκαια.

Αυτός φαίνεται ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι του 64χρονου σήμερα το πρωί και πήγε έξω από το σπίτι της κόρης του. Εκεί πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, στις 24 Φεβρουαρίου, είχε σημειωθεί ένα ανάλογο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Τότε ένας 69χρονος, με την προτροπή της συζύγου του, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του στην αυλή του σπιτιού του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czielbniwnj5)


Η κακοποιητική συμπεριφορά του 64χρονου δράστη και αυτόχειρα

Σύμφωνα με συγγενή του δολοφονημένου 39χρονου, ο πεθερός του ήταν ένας άνδρας με κακοποιητική συμπεριφορά προς την οικογένειά του.

«Ήταν πατέρας αφέντης, έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατέλειψαν, ήρθε εδώ και τον σκότωσε. Τον θεώρησε υπεύθυνο, όμως ήταν ο μόνος που δεν ήταν υπεύθυνος, ο μόνος. Ήταν μια εξαιρετική οικογένεια και ένα εξαιρετικό παιδί», είπε χαρακτηριστικά.


Η κραυγή του πατέρα του 39χρονου

Ιδιαίτερα ανατριχιαστική είναι η κραυγή που έβγαλε ο πατέρας του 39χρονου θύματος, μόλις έμαθε ότι δολοφονήθηκε ο γιος του.

«Στέλιο μου», φώναξε δυνατά.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Το άγριο έγκλημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί, με τη γειτονιά να γίνεται αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυρας του φονικού.

«Ακούω έναν πυροβολισμό και ουρλιαχτά. Βλέπω κάποιον με έναν σκούφο και μια καραμπίνα να ξαναπυροβολεί για δεύτερη φορά».

«Φθάνοντας σε αυτό εδώ το σημείο, βλέπω δύο ανθρώπους πεσμένους. Ο ένας μέσα στο παντοπωλείο με το κεφάλι προς τα κάτω ανάσκελα χτυπημένος στο κεφάλι ξεκάθαρα και ο άλλος στο πεζοδρόμιο».

«Βλέπω την κοπέλα που μένει απέναντι, να έχει βγει στο μπαλκόνι και να φωνάζει "Στέλιο, έμπα μέσα, βοήθεια, βοήθεια!"».

«Η γυναίκα ήταν στο μπαλκόνι και οδυρόταν», είναι μόνο κάποια από αυτά που υποστήριξαν αυτόπτες μάρτυρες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czif45ojq4i1)