Ένα περιστατικό που προκαλεί αντιδράσεις έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας γυμνασιάρχης έσκισε τη λίστα με τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών που είχαν αναρτήσει οι μαθητές του σχολείου.

Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο στην Καλαμαριά. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς των μαθητών, οι μαθητές συναντήθηκαν με τον διευθυντή του σχολείου ώστε να πραγματοποιήσουν μία δράση στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Όπως αναφέρουν, ο γυμνασιάρχης ήταν εξ αρχής αρνητικός με την κίνηση αυτή. Ωστόσο, ανήμερα της 28ης Φεβρουαρίου ο διευθυντής λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι είπε στους μαθητές πως όσοι θέλουν να κάνουν μάθημα να εισέλθουν στις τάξεις τους και οι υπόλοιποι να αποχωρήσουν.

Όταν οι μαθητές ανήρτησαν στα κάγκελα του σχολείου τη λίστα με τα ονόματα των 57 θυμάτων ο γυμνασιάρχης έσκισε τη λίστα.

Οι μαθητές αντέδρασαν κι εκείνος κάλεσε την αστυνομία, αναφέροντας πως προκαλούσαν προβλήματα στη λειτουργία του σχολείου.

«Προσπαθούσε να δημιουργήσει μία απειλητική κατάσταση στους μαθητές», σημείωσε στο MEGA o Θανάσης Κοκονάς, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες από τους γονείς των μαθητών σε βάρος του γυμνασιάρχη.


Με πληροφορίες από MEGA