Ένα ακόμη απίστευτο επεισόδιο διαδραματίστηκε την Τρίτη σε σχολείο του Αγρινίου. Συγκεκριμένα, μια 24χρονη γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα σχολείου στο Αγρίνιο, όπου είναι μαθητής ο αδελφός της, και επιτέθηκε με καρέκλα σε μια μαθήτρια.

Στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε ο Σπαής Γεώργιος, διευθυντής του σχολείου.

«Ευτυχώς είναι καλά το παιδί. Και θα λάβουμε κατάλληλα μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθεί στο μέλλον,. Έχει έρθει ο προϊστάμενος, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Έχει έρθει η αστυνομία, έχει πάρει καταθέσεις. Επομένως οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει. Αισθάνθηκε αδικημένο το παιδί. Το ανέφερε στην αδελφή του και αντέδρασε με αυτό ντον τρόπο. Η μητέρα της ήρθε εδώ και είπε ότι δεχόταν bullying το παιδί. Δεν δεχόταν bullying άσχετα που η οικογένεια ισχυρίζεται αυτό».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι: «Δεν ζήτησε συγγνώμη. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ένα σοκ αλλά η βοήθεια του ψυχολόγου ήταν αρκετά εποικοδομητική. Έγιναν τόσο γρήγορα όλα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει η δασκάλα. Έχουν πέσει μηνύσεις. Η κοπέλα είναι στον εισαγγελέα. Ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Το κοριτσάκι δεν νιώθω ασφάλεια να επιστρέψει προς το παρόν. Αλλά η δικιά μας φιλοσοφία εάν θα υπάρχει ομαλότητα. Αγαπάμε τα παιδιά. Νομίζω πως η άλλη πλευρά το κατάλαβε. Αυτό θα γίνει σταδιακά. Βήμα, βήμα αν μπορεί να γίνει».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj9kes5idpd)