Ακόμα ένα περιστατικό σχολικού εκφοβισμού βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων μαθητή της πρώτης τάξης Γυμνασίου σε σχολείο της Νέας Ιωνίας, το παιδί τους φέρεται να δέχεται bullying από συμμαθητές του, με τους εκπαιδευτικούς να μην ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του παιδιού για προστασία. Ενημερωμένος από τους γονείς του παιδιού είναι και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελίδης, με τους ίδιους να παίρνουν την απόφαση να προσφύγουν στην εισαγγελία ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, το παιδί φέρεται να επιστρέφει σπίτι με σκισμένα τετράδια ή με ρούχα βαμμένα από μπογιές, ενώ έχει γυρίσει και χτυπημένο από τους συμμαθητές του.

Το τελευταίο επεισόδιο σύμφωνα πάντα με τους γονείς, διαδραματίστηκε χθες εντός της τάξης, όταν το παιδί ζήτησε να φύγει από το μάθημα για να επικοινωνήσει μαζί τους και αυτό δεν του επιτράπηκε. Όπως αναφέρουν οι γονείς του παιδιού, το ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από τους εκπαιδευτικούς. Οι ίδιοι δεν επιθυμούν το παιδί τους να αλλάξει σχολείο, αλλά να σταματήσει να είναι αποδέκτης τέτοιας συμπεριφοράς.