Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 32χρονης γυναίκας, η οποία κακοποιούταν από τον 34χρονο σύζυγό της στο Άργος. Όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, η 32χρονη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά και προσπαθεί να αναρρώσει από τα τραύματά της. 

Υπογράμμισε πως το θύμα είχε χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο. Όταν ρωτήθηκε γιατί τη 32χρονη υπέμενε αυτήν την κατάσταση, απάντησε πως «ο κατηγορούμενος δρούσε συστηματικά ανενόχλητος. Είχε αποκόψει την Ελένη, από την επαφή με την αδερφή της και τον πατέρα της. Αυτό κάνουν αυτοί που κακοποιούν συστηματικά γυναίκες».

Ο Γιώργος Παπαδάκης χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο έναν χειριστικό τύπο, ο οποίος είχε απομονώσει το θύμα, με τον συνήγορο της 32χρονης να συμφωνεί αναφέροντας: «Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ό,τι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμα της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο».

Τα παιδιά ήδη παρακολουθεί ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός, ωστόσο ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος φρόντισε να τονίσει, πως ο κατηγορούμενος δεν τα κακοποιούσε.

Τέλος, ο πρόσθεσε πως «δυστυχώς, στις μικρές κοινότητες δεν ανοίγουν στόματα. Από χθες όμως έλαβα τέσσερα τηλεφωνήματα και συμβούλεψα γυναίκες, οι οποίες είχαν κακοποιηθεί από τους συζύγους τους».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czmfprq2okzd)