Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε μια 16χρονη από το Χαϊδάρι. Όπως ισχυρίζεται η ίδια, ένας 22χρονος επιχείρησε να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του. Εκείνη ωστόσο αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και κατάφερε να γλιτώσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το live news, την τράβηξε από τα μαλλιά και προσπάθησε να τη βάλει με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό του, λέγοντάς της πως αν φωνάξει θα τη μαχαιρώσει, αυτά λέει το 16χρονο κορίτσι που πήγε να πέσει θύμα απαγωγής.

Περιγράφει για πρώτη φορά με κάθε λεπτομέρεια τα δραματικά λεπτά που πέρασε στα χέρια ενός 22χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής.

 «Ήταν άρρωστη η φίλη μου και ήθελε να της πάω ένα φάρμακο, μένουμε πολύ κοντά. Βγήκα με τις παντόφλες να πάω να της το δώσω, συναντηθήκαμε στα μισά και της το έδωσα. Όπως πήγαινα να φύγω, τον είδα και μου επιτέθηκε, με άρπαξε. Προσπαθούσε να με πάει στο αυτοκίνητό του. Μου τράβηξε πρώτα το κεφάλι και μετά τα σκουλαρίκια πέσανε, δεν ξέρω πώς, δεν καταλάβαινα τι γινόταν εκείνη τη στιγμή».

Η νεαρή κοπέλα δεν περίμενε ποτέ πως δύο βήματα έξω από το σπίτι της θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Άρχισε να φωνάζει με όλη της τη δύναμη για να την ακούσει η οικογένειά της. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τα χέρια του. 

Διαβάστε επίσης: Χαϊδάρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

 «Τον κλότσησα δύο φορές και με άφησε να φύγω. Μου είπε να σταματήσω να φωνάζω γιατί θα με μαχαιρώσει. Ακούω τον γείτονα να φωνάζει τι συνέβη και πάω εκεί και την ίδια στιγμή που μπαίνω στο σπίτι του γείτονα, έρχεται η μαμά μου και έγραψε τις πινακίδες του. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ, πρώτη φορά τον είδα».

Η μητέρα της, σοκαρισμένη, άκουσε τις κραυγές της κόρης της. Πετάχτηκε αμέσως έξω από το σπίτι και πρόλαβε να δει το αυτοκίνητο του δράστη. Ένας γείτονας βγήκε και έτρεξε να βοηθήσει το ανήλικο κορίτσι.

 «Άκουσα τις φωνές της, τα ουρλιαχτά της και πετάχτηκα, βγήκα έξω ξυπόλυτη και έτρεχα στην πλατεία. Την έπιασε από πίσω, έκλεισε το στόμα της, τράβαγε τα μαλλιά της, της έπεσαν τα σκουλαρίκια, έγινε μία πάλη. Τον κλότσησε εκείνη και αυτός της φώναζε: "Σκάσε! Μη φωνάζεις. Θα σε μαχαιρώσω!". Ο γείτονας άκουσε τις φωνές και βγήκε έξω και πήγε εκεί το παιδί», λέει η μητέρα της.

Τι ισχυρίστηκε o 22χρονος

Ο 22χρονος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ισχυρίστηκε πως χάθηκε και ζήτησε βοήθεια από το νεαρό κορίτσι.

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν. Όλα συνέβησαν στις 06:30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρίσω στο σπίτι μου. Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει τον δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Γι' αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω. Όμως δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστική».

 «Η κόρη μου δεν τον ήξερε. Αυτός έχει κατηγορηθεί και εκκρεμεί δικαστήριο εις βάρος του για παιδική πορνογραφία και είναι έξω με περιοριστικούς όρους. Το παιδί μου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση», λέει η μητέρα του κοριτσιού.

Το 16χρονο κορίτσι προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ, με τον 22χρονο να λέει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν.

Δικηγόρος 22χρονου: "Είμαι θυμωμένος με τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε ο νεαρός"

Ο Γιώργος Κάνιαρης, δικηγόρος του 22χρονου, μίλησε στην εκπομπή Live News και παρουσίασε την εκδοχή του εντολέα για όσα συνέβησαν με τη 16χρονη.

 «Είμαι θυμωμένος με τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε αυτός ο νεαρός που αποδέχεται την πράξη, ότι χαστούκισε την κοπέλα, όταν καθύβρισε χυδαία. Είπε (ο εντολέας του) ότι λυπάται στην κυρία ανακρίτρια. Όλο αυτό δρομολογήθηκε από το Α.Τ. Χαϊδαρίου».

Ειδικά για τον 22χρονο ανέφερε ο δικηγόρος του: «Είχαμε μία ανθρωποφαγία δύο ημερών. Αυτές τις δύο ημέρες το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου πού πήγε; Δηλώσαμε τη συμπάθειά μας τόσο προς την οικογένεια της 16χρονης όσο και στη 16χρονη. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση που έδειξε ασήμαντη βλάβη».