Μετά τα δύσκολα τελευταία 24ωρα, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από δύο διαδοχικά εμφράγματα.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, όταν μια αδιαθεσία που ένιωσε στο στήθος, τους οδήγησε στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια πήγε τον σύντροφο της στην κλινική και του έγινε εισαγωγή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czo6lg1jxgn5)

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, υπέστη το πρώτο έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Εκεί οι γιατροί, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Λίγες ώρες αργότερα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο. Και στις δυο περιπτώσεις του τοποθετήθηκε stent.

Το ρεπορτάζ του «Πρωινό» μετέφερε ότι, οι πρώτοι πόνοι στο στήθος του ήρθαν λίγες μέρες πιο πριν, ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την τραγουδίστρια. Όταν την ενημέρωσε για την αδιαθεσία του, εκείνη τον πήρε με το αυτοκίνητό της και τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, πως όταν τελείωσε η επέμβαση, παρέμεινε στο δωμάτιο και πιο μετά, έκανε ακόμη μια.

Ο ηθοποιός βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει αλλά και στο τηλεοπτικό σόου που συμμετέχει, ως κριτής.