Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, καθώς στους κεντρικούς άξονες της Αττικής επικρατεί έντονη κίνηση, με το κέντρο της Αθήνας να είναι κλειστό λόγω του Πανεκπαιδευτικού Συλλαλητηρίου των φοιτητών. Συγκεκριμένα, το μποτιλιάρισμα είναι στο "κόκκινο" σε Κηφισό, Κηφισίας, Αττική Οδό, αλλά και στο κέντρο. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κυκλοφορία οχημάτων αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στον Κηφισό, όπου τα οχήματα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα. Στο ρεύμα της καθόδου το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από την Μεταμόρφωση και καταλήγει στο Αιγάλεω, ενώ στην άνοδο η κίνηση ξεκινά από το Μοσχάτο μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Εντωμεταξύ συναγερμός σήμανε στο Μαρούσι, όταν ένα όχημα άρπαξε φωτιά, στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος γνωστού εμπορικού κέντρου, λίγο πριν τις 7:00 το απόγευμα της Παρασκευή Όπως ενημέρωσε η Τροχαία, η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα γίνεται με δυσχέρεια.

Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10΄-15΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας, 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό, ενώ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν εφαρμοστεί όπου είναι απαραίτητο από την Τροχαία, ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας



Δείτε live την κίνηση εδώ

0803kinisi