Μάρτυρες ενός σπάνιου θεάματος έγιναν ψαράδες στη Λήμνο, όταν μία φώκια τους πλησίασε στο λιμάνι της Μύρινας και άρχισε τα παιχνιδίσματα!

Το μοναδικό θέαμα με τη συμπαθέστατη φώκια είχε την τύχη να απολαύσει αλλά και να καταγράψει ψαράς στη Λήμνο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το limnoslive.gr, δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς φαίνεται πως η φιλικότατη φώκια έχει πιάσει φιλίες με τους ψαράδες του νησιού.

Λήμνος: Η ανάρτηση ψαρά για την απρόσμενη επίσκεψη της φώκιας


«Σήμερα το πρωί γύρω στις 10 και μισή καθώς πουλούσαμε τα ψάρια μας από το καΐκι μας ένα ξεφύσηγμα ακούστηκε που μας τρόμαξε αλλά έκπληκτοι αντικρίσαμε μια απρόσμενη επίσκεψη!!!

Μια φώκια μονάχους μονάχους αρσενικού γένους προφανώς πεινασμένη ήρθε να φάει και αυτή!!!

Εμείς όμως επειδή έχουμε σαν δεύτερο σπίτι μας το καΐκι σας ενημερώνουμε ότι καθημερινά γύρω στις 10-11 το πρωί έρχεται και κάνει την βόλτα του το έχουμε ξανά δει!!!

Αξίζει λοιπόν μια πρωινή βόλτα κάτω στο πανέμορφο γραφικό λιμανάκι μας να δείτε και κάτι που σπανίως συμβαίνει να δείτε από τόσο κοντά τις ομορφιές της φύσης!!!», όπως αναφέρει ο ψαράς.

Σήμερα το πρωί γύρω στις 10 και μισή καθώς πουλουσαμε τα ψάρια μας από το καικι μας ένα ξεφυσηγμα ακούστηκε που μας τρόμαξε αλλά έκπληκτοι αντικρίσαμε μια απρόσμενη επίσκεψη!!! Μια φώκια μονάχους μονάχους αρσενικού γένους προφανώς πεινασμένη ήρθε να φάει και αυτή !!! Εμείς όμως επειδή έχουμε σαν δεύτερο σπίτι μας το καικι σας ενημερώνουμε ότι καθημερινά γύρω στις 10-11 το πρωί έρχεται και κάνει την βόλτα του το έχουμε ξανά δει!!! Αξίζει λοιπόν μια πρωινή βόλτα κάτω στο πανέμορφο γραφικό λιμανάκι μας να δείτε και κάτι που σπανίως συμβαίνει να δείτε από τόσο κοντά τις ομορφιές της φύσης!!!

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Κοσμας Στεφανιδακης στις Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024