Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε βίντεο από την στιγμή που κουκουλοφόρος αντιεξουσιαστής χτυπάει με το κράνος αστυνομικό μπροστά από το Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

Ομάδα κουκουλοφόρων που συμμετείχε στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο queer ατόμων χθες στη Θεσσαλονίκη επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού που βρισκόταν στην είσοδο του Ολύμπιον, με αφορμή την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στον κινηματογράφο.

Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κράνος που κρατούσε. Οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να αρπάξουν το πηλίκιο του αστυνομικού.

Bίντεο που δημοσιεύει η Βεργίνα Τηλεόραση από την στιγμή της επίθεσης κουκουλοφόρου σε αστυνομικό




Στο “Ολύμπιον” έσπευσε όχημα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών στον αστυνομικό. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο 424 ΓΣΝΕ.

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα κουκουλοφόροι, αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, την ώρα που έφτασε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στον κινηματογράφο “Ολύμπιον”. Του φώναξαν “σκουπίδι” και τον αποκάλεσαν καταπιεστή.