Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Τρίτης (12/03) ένας 50χρονος άνδρας στο χωριό Γούβες του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, καθώς επίσης και ιατροδικαστής. Ο αυτόχειρας με τη χρήση καραμπίνας αυτοκτόνησε, αφού πρώτα έβαλε φωτιά με βενζίνη στο σπίτι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει αφήσει σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους, που τον ώθησαν στην πράξη αυτή.

Το χρονικό

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φωτιά, εξού και στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική, με 4 οχήματα και 8 άνδρες. Οι πυροσβέστες εντόπισαν στο εσωτερικό της οικίας και συγκεκριμένα, στο ισόγειο, σε αποθήκη, ανάσκελα σε ένα μικρό καναπέ τη σορό του άνδρα. Παρολ' αυτά, άλλες πληροφορίες έκαναν λόγο για πυροβολισμό με καραμπίνα και πιθανότητα αυτοχειρίας. Στο χώρο όπου εντοπίστηκε η σορός του, βρέθηκε εύφλεκτη ύλη.

Γείτονες του 50χρονου μίλησαν στο ΚΡΗΤΗ TV, και ανέφεραν ότι ο άνδρας έμενε μόνος στο σπίτι, ενώ η σύζυγος και τα παιδιά του κατοικούν σε άλλη περιοχή. 

Για το περιστατικό διενεργείται ανάκριση από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής αλλά και από την Αστυνομία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.